Valikosta

Hotellit Helsingissä

Yli 100 erilaista hotellia

Miten oma loma-asunto sisustetaan hotellin veroiseksi?

Haluatko loma-asuntoosi yhtä mukavan ja ylellisen sisustuksen kuin hotelleissa voimme nähdä ja tarjota kaikille majoittujille parhaan kokemuksen? Hotellien sisustuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ammattilaiset, ja sen vuoksi hotelleissa kaikki näyttääkin niin hyvin yhteen sopivalta, rauhalliselta ja kauniilta. Hotellitasoisen sisustuksen suunnittelu ei kuitenkaan ole liian vaativaa sinullekaan. Tutustu alla oleviin suosituksiimme ja saa inspiraatiota sellaisen loma-asunnon luomiseen, joka tarjoaa todella mukavan ja hyvän kokemuksen kaikille vieraillesi sekä sinulle itsellesi. Jo pelkästään se, että loma-asunnon parvekkeella ei tarvitse astua kylmälle ja märälle lattialle, vaan kauniille ja mukavalle terassimatolle, antaa miellyttävän tunteen.

Ajattele näyttäviä ja erikoisia yksityiskohtia

Oletko huomannut, että yksittäiset sisustuselementit tai koriste-esineet saavat usein haukkomaan henkeä pikemmin kuin se, millainen tapetti tai seinämaali on valittu? Usein seinille on valittu neutraali sävy, joka sopii erilaisten tyylien ja tuotteiden kanssa yhteen. Siksi mekin suosittelemme pohtimaan, mitkä ovat asunnossasi niitä yksityiskohtia, jotka luovat siitä ylellisen tai modernin interiöörin. Onko sellainen mukava riipputuoli parvekkeella tai vaikkapa olohuoneessa? Tai esimerkiksi kaksi keinua keittiösaarekkeen ääressä? Uniikki tai näyttävä nojatuoli? Sellainen voi olla myös huomiota herättävä maalaus tai muu seinän koriste, joka vangitsee katseet. Keinu ja riipputuoli ovat kumpikin hyvin suosittuja sisustuselementtejä, joita näkee sekä erilaisissa kahviloissa, terasseilla että hotelleissakin. Jos haluat luoda leikkisän sisustuksen ja jotain, josta nuoret pitävät, valitse asuntoon riipputuoli tai keinuja. Uskomme, että niistä voi tulla myös kuvatuimpia kohteita Instagramiin. Ne sopivat niin huoneiden kuin terassinkin sisustamiseen. Harkitse, minne riipputuoli tai keinu parhaiten sopii ja löydä loma-asuntoosi sopivat kalusteet Hobby Hallin valikoimista.

Sisusta muu asunto peruselementtien ympärille

Nyt, kun tärkeimmät ja näkyvimmät esineet on valittu, sisusta koko muu asunto niiden ympärille. Nyt voit ottaa huomioon, minkä tyylisiä valitut esineet ovat ja valita sopivat seinämaalit, tekstiilit sekä muut kalusteet niin, että kaikki sopii keskenään yhteen. Jos perusesineet ovat tyyliltään tai värivalikoimaltaan hyvin huomiota herättäviä, niin muista, että loput kalusteista voisivat olla hillitympiä ja rauhallisempia. Näin ei synny liian kirjavaa interiööriä. Värien yhteen sovittamiseen voi käyttää väripyörää, joka auttaa sinua valitsemaan sellaiset sävyt, jotka sopivat aina samaan tilaan. Älä unohda myöskään käytännöllisyyttä ja harkitse, minne ihmiset voivat sijoittaa vaatteensa ja laukkunsa. Onko siihen olemassa vaatekomero tai vaatekaappi? Onko koruille ja kosmetiikkatuotteille olemassa lipasto ja riittävästi tilaa kylpyhuoneessa? Onko ruoanlaittoa varten olemassa tarvittavat astiat sekä kattilat ja pannut? Onko asunnossa työhuone tietokoneella työskentelyyn? Ajattele myös sitä, tulisiko asuntoon varata valmiiksi joitakin mausteita, ruokaöljyä ja esimerkiksi kahvia ja teetä, joita vieraasi saavat pitkän matkansa jälkeen käyttää. Bonusta ovat kauniit viini- ja samppanjalasit, joista vieraat voivat nauttia hyvää juomaa. Varmista myös, että asunnossa on kunnollinen pullonavaaja ja ehkäpä myös viinin viilentämiseen tarkoitettu cooleri.

Loe rohkem: